Εκτυπωτές

Konica Minolta Bizhub C3300i

Tο νεό best seller στην κατηγορία των Α4 Color Laser Printers! Με οθόνη αφής 7 ιντσών για Multitouch support. Για ακόμα μία φορά με απίστευτα χαμηλό κόστος εκτύπωσης!

CS431dw Lexmark

Ένας μικρός laser έγχρωμος εκτυπωτής για small έως medium workgroups. Ένα απο τα best sellers της αγοράς!

Lexmark CS725de

‘Ενας εξαιρετικά γρήγορος έγχρωμος Α4 εκτυπωτής διπλής όψεως. Το έγχρωμο πάνελ με τις πολλές του δυνατότητες, η ποιότητα κατασκευής του και η ταχύτητα του τον καθιστούν ιδανικό για μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας με απαιτήσεις!

Konica Minolta Bizhub 4700i stars

Το νέο best seller! Με οθόνη αφής 7 ιντσών, στιβαρή κατασκευή και πολύ φθηνό κόστος χρήσης. Ιδανικό για απαιτητικά περιβάλλοντα.

Lexmark MS431dW

Ιδανικός για μικρές ομάδες εργασίας.O MS431dw είναι ελαφρύς, συμπαγής και γρήγορος, καθώς παρέχει απόδοση έως και 40 σελίδες/λεπτό, διάφορες δυνατότητες σύνδεσης και μια προαιρετική θήκη χαρτιού 550 φύλλων.

Konica Minolta Bizhub 5000i

Λιτό σχεδιαστικά, δυνατό, αξιόπιστο και με value for money αναλώσιμα.

Konica Minolta Bizhub 3602P

Οικονομικός Α4 ασπρόμαυρος εκτυπωτής με compact σχεδίαση, mobile connectivity, μικρός και ελαφρύς είναι ιδανικός για ένα γραφείο.

Αναλώσιμα

Στην ANG SUPPLIES μπορείτε να βρείτε αναλώσιμα όλων των γνωστών Brands σε εξαιρετικές τιμές ! Konica Minolta, Xerox, Lexmark, HP, Samsung , Ricoh , Canon και πολλά ακόμα brands είναι διαθέσιμα . Καλέστε μας για να λάβετε προσφορά τιμής για…
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time