Εταιρεία

Εταιρεία

Η ANG SUPPLIES, μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών συστημάτων εκτύπωσης, αναλωσίμων, υπολογιστών και περιφερειακών σας εγγυάται ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρησή σας. Ιδρύθηκε το 2013 στο Χαλάνδρι, δραστηριοποιούμενη στην σχεδίαση, ανάπτυξη και προώθηση ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών απεικονιστικών συστημάτων σε ιατρικά εργαστήρια καθώς και για την αγορά των γραφικών τεχνών.

Στην ANG SUPPLIES, PREMIUM PARTNER και εξουσιοδοτημένο επισκευαστή μηχανημάτων KONICA MINOLTA,  θα βρείτε όλη την γκάμα προϊόντων της Konica Minolta καθώς και αναλώσιμα υλικά όλων των γνωστών οίκων. Δραστηριοποιούμαστε δε έντονα στην πώληση scanners, οθόνες, servers, σταθμούς εργασίας πολλών γνωστών brands (APPLE, DELL, LENOVO, APC, LEXMARK ). Τα στελέχη μας, με παρουσία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της εκτύπωσης, είναι διαθέσιμα να σας συμβουλέψουν με την πολυετή τους εμπειρία.

Διαθέτει  εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα και καλύπτει γρήγορα και αξιόπιστα την πελατειακή της βάση, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας δυνατότητα για συμβάσεις συμβολαίων συντήρησης.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time