Πολυμηχανήματα

Konica Minolta C3320i

Multifuction Printer με πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με τους ανταγωνιστές της κατηγορίας του! Μοναδικό design, στιβαρή κατασκευή και οθόνη αφής 7 ιντσών. Ιδανική επιλογή!

Lexmark Cx725dhe

‘Εγχρωμο Α4 πολυμηχάνημα με fax, διπλής όψεως εκτύπωση . Ιδανικό για μεσαίες αλλά και μεγάλες ομάδες εργασίας .

Konica Minolta Bizhub C3350i

Νέο και ήδη βραβευμένο A4 έγχρωμο πολυμηχάνημα. Με μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών σαν τάμπλετ για Multitouch support και αυξημένο data secutiry.

Konica Minolta Bizhub c4050i

Νέο με όμορφο design, χαμηλό κόστος αναλωσίμων και υψηλό δείκτη data security. Με έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών! 

Lexmark CX431adw

Ιδανικό για μικρού μεγέθους επιχειρηματικά περιβάλλοντα A4 έγχρωμο πολυμηχάνημα. Με Fax, φθηνό κόστος κτήσης και μειωμένο κόστος χρήσης!

Konica Minolta Bizhub 3622

Α4 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα με fax, έγχρωμη οθόνη, compact design και mobile connectivity. Ιδανικό για κάθε γραφείο.

Konica Minolta Bizhub 4422

Α4 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα με fax,έγχρωμη οθόνη αφής 4.3 ιντσών και μειωμένο κόστος εκτύπωσης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της κατηγορίας.

Lexmark MX522adhe

Ασπρόμαυρο Α4 πολυμηχάνημα με fax με σκληρό δίσκο . H στιβαρή κατασκευή και το πολυλειτουργικό panel το καθιστούν Ιδανικό για μεσαίες ομάδες εργασίας .

Konica Minolta Bizhub 4052

Ένα Α4 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, όμοια με αυτές των Α3 copiers να δίνει πολλές δυνατότητες. Σε συνδυασμό με το Dual Scan Document feeder και το πολύ μειωμένο κόστος εκτύπωσης το καθιστούν κυρίαρχο στην κατηγορία του.

Konica Minolta Bizhub 4752

Ένα Α4 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, όμοια με αυτές των Α3 copiers να δίνει πολλές δυνατότητες.Σε συνδυασμό με το Dual Scan Document feeder και το πολύ μειωμένο κόστος εκτύπωσης το καθιστούν κυρίαρχο στην κατηγορία του.

Lexmark MX622adhe

Ασπρόμαυρο Α4 πολυμηχάνημα με fax με σκληρό δίσκο . H οθόνη αφής 7 ιντσών , η στιβαρή κατασκευή και το πολυλειτουργικό panel το καθιστούν Ιδανικό για μεσαίες ομάδες εργασίας .

Konica Minolta Bizhub 5020i

Γρήγορο,λιτό σχεδιαστικά ,στιβαρό και δυνατό A4 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα.

Lexmark MX431adn

Κυρίαρχο στην κατηγορία του. Nέα και συμπαγής κατασκευή με φαξ , two-sided scanning και έγχρωμη οθόνη αφής. Best seller!

Konica Minolta Bizhub 4750i stars

Το νέο best seller! Με οθόνη αφής 7 ιντσών, στιβαρή κατασκευή και πολύ φθηνό κόστος χρήσης. Ιδανικό για απαιτητικά περιβάλλοντα,με δίσκο SSD.

Konica Minolta Bizhub 185

Ένα πολύ οικονομικό σε αγορά και χρήση Α3 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα για καθημερινή χρήση γραφείου .

Konica Minolta Bizhub 225i stars

 Οικονομικό σε αγορά και χρήση Α3 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα με δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης. Η στιβαρή κατασκευή του καθώς και η δυνατότητα του να δεχθεί μεγάλο όγκο εργασίας το κάνουν ιδανικό για περιβάλλοντα εργασίας μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. *Στην ίδια κατηγορία διατίθεται…

Konica Minolta Bizhub 227

Ένα δυνατό Α3 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα για υψηλές απαιτήσεις παραγωγής. Το έγχρωμο touch panel του, το έγχρωμο scanning καθώς και η υψηλές του αντοχές το καθιστούν μια τέλεια λύση για μεσαίες επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις! *Στην ίδια κατηγορία διατίθενται τα μοντέλα…

Konica Minolta Bizhub 308e

Top Α3 ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα για ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και παραγωγή. Δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερων μεγεθών χαρτιού (έως και banner 1,2 μέτρων) σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα, έγχρωμη οθόνης αφής 9 ιντσών. *Στην ίδια κατηγορία διατίθενται τα μοντέλα Bizhub 368e/Bihzub 458e…

Μεταχειρισμένα Konica Minolta Bizhub C368

Το απόλυτο Best Seller της κατηγορίας του!!Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα ειδικό για γραφικές τέχνες με δυνατότητα εκτύπωσης σε SRA3/Banner έως 1,2 μέτρα . Η οθόνη αφής 9 ιντσών με multitouch και ειδική θέση επαφής με φορητή συσκευή θα σας δώσει ευκολία…

Konica Minolta Bizhub C35 stars

Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα με τρομερά χαμηλό κόστος αναλωσίμων. Η στιβαρή του κατασκευή, τα εξαιρετικά φθηνά του αναλώσιμα, το colour touch panel του με τις πολλες δυνατότητες το κατέστησαν για πολλά χρόνια κυρίαρχο της αγοράς.

Μεταχειρισμένο Konica Minolta Bizhub C3100P stars

O απόλυτος best seller A4 εκτυπωτής!Ένας σύγχρονος Α4 laser εκτυπωτής με απίστευτα χαμηλό κόστος εκτύπωσης, ιδανικός για κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Used Konica Minolta bizhub C224e stars

Το επί σειρά ετών απόλυτο Best Seller της κατηγορίας του! Ιδανικό για γραφικές τέχνες .

Konica Minolta Bizhub C3110

Tο Best Seller στην κατηγορία του! Ένα Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα ιδανικό για κάθε γραφείο. Το χαμηλό κόστος εκτύπωσης, το όμορφο design καθώς και το μικρό του μέγεθος, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Konica Minolta Bizhub C220/C280 stars

Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα . Με στιβαρή κατασκευή , δοκιμασμένο σε πολλά εργασιακά περιβάλλοντα, έχει αποτελέσει για χρόνια λύση εμπιστοσύνης για κάθε επιχείρηση που ζητάει παραγωγή και αποτέλεσμα.

Konica Minolta Bizhub C250i

Το νέο Best Seller στην κατηγορία του! Έγχρωμη οθόνη αφής 10,1 ιντσών που μοιάζει με tablet, μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία με ανταγωνιστικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, για παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και εξαιρετικά υψηλό…

Konica Minolta Bizhub C257i stars

Το νέο αναβαθμισμένο Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα για κάθε μέγεθος γραφείου. Ιδανική λύση για office περιβάλλοντα.

Konica Minolta Bizhub C450i

Top-Class Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα φτιαγμένο για productive office περιβάλλοντα με δίσκο ssd και touchscreen σε μορφή tabelt 10.1 ιντσών. Δυνατότητα εκτύπωσης σε SRA3/Banner έως 1,2 μέτρα.

Konica Minolta Bizhub C300i/C360i

Το βραβευμένο best seller της κατηγορίας σε ταχύτητες 30 και 36 σελ.ανα λεπτό. A3 έγχρωμο Πολυμηχάνημα με δίσκο SSD και οθόνη αφής 10 ιντσών για multitouch support και ανανεωμένο Interface θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.

Konica Minolta AccurioPrint C3070L

Βραβευμένη παραγωγική μηχανή με έως και 71ppm.Ολοκληρωμένος χειρισμός υλικών εκτύπωσης, με υποστήριξη υλικών από 62 έως 350 gsm και μήκος έως 1.300 mm. Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης σε υλικά με έως 762 mm μήκο και αυτόματη προσαρμογή ισορροπίας πυκνότητας

Konica Minolta AccurioPress C3080/C3070 stars

Τop-class παραγωγικό ψηφιακό πιεστήριο με υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης 81/71 σελ./λεπτό. Παρέχει ολοκληρωμένο χειρισμός υλικών εκτύπωσης, με υποστήριξη υλικών από 62 έως 350 gsm και μήκος έως 1.300 mm και αυτοματοποιημένη σταθερότητα με χαρακτηριστικά όπως η απεικόνιση S.E.A.D. IV και η…
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time