Μεταχειρισμένα

Μεταχειρισμένα Konica Minolta Bizhub C368

Το απόλυτο Best Seller της κατηγορίας του!!Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα ειδικό για γραφικές τέχνες με δυνατότητα εκτύπωσης σε SRA3/Banner έως 1,2 μέτρα . Η οθόνη αφής 9 ιντσών με multitouch και ειδική θέση επαφής με φορητή συσκευή θα σας δώσει ευκολία…

Konica Minolta Bizhub C35 stars

Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα με τρομερά χαμηλό κόστος αναλωσίμων. Η στιβαρή του κατασκευή, τα εξαιρετικά φθηνά του αναλώσιμα, το colour touch panel του με τις πολλες δυνατότητες το κατέστησαν για πολλά χρόνια κυρίαρχο της αγοράς.

Μεταχειρισμένο Konica Minolta Bizhub C3100P stars

O απόλυτος best seller A4 εκτυπωτής!Ένας σύγχρονος Α4 laser εκτυπωτής με απίστευτα χαμηλό κόστος εκτύπωσης, ιδανικός για κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Used Konica Minolta bizhub C224e stars

Το επί σειρά ετών απόλυτο Best Seller της κατηγορίας του! Ιδανικό για γραφικές τέχνες .

Konica Minolta Bizhub C3110

Tο Best Seller στην κατηγορία του! Ένα Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα ιδανικό για κάθε γραφείο. Το χαμηλό κόστος εκτύπωσης, το όμορφο design καθώς και το μικρό του μέγεθος, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Konica Minolta Bizhub C220/C280 stars

Α3 έγχρωμο πολυμηχάνημα . Με στιβαρή κατασκευή , δοκιμασμένο σε πολλά εργασιακά περιβάλλοντα, έχει αποτελέσει για χρόνια λύση εμπιστοσύνης για κάθε επιχείρηση που ζητάει παραγωγή και αποτέλεσμα.
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time